Alcoholtesters van Alcoline

Bij budgetwinkel Action vindt u verschillende goedkope eenmalige alcoholtesters. Heeft u echter geen tijd om naar de winkel te gaan? Bij Alcoline bestelt u eenvoudig online uw gewenste alcoholtest. Onze alcoholtesters zijn vergelijkbaar met die van de Action, maar bieden veel voordelen. Onze alcoholtesten zijn niet alleen goedkoop, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Ze werken zonder batterijen en er is geen kalibratie nodig. Ze zijn meteen uit de verpakking bruikbaar (zonder batterijen) en zijn eenmalig te gebruiken.

Uiteraard zijn de alcoholtesters hygiënisch verpakt en ze hebben een houdbaarheidsdatum (THT) van 24 maanden. De instructie is verder meertalig (Nederlands, Duits en Frans). Dus wilt u snel een alcoholtester in huis zonder naar de drukke Action te hoeven? Bestel ze dan online in de webshop van Alcoline.

Aanbieding!

Alcoholtester eenmalig

N0PE

2,50 3,61

Aanbieding!

Alcoholtester eenmalig

LeBallon ALCOWISE

18.00
20.50

Aanbieding!
DE WETGEVING IN NEDERLAND

Het is in Nederland niet verboden om aan het verkeer deel te nemen met alcohol op. De hoeveelheid alcohol die toegestaan is, is echter zeer beperkt. Het gaat ongeveer om één tot maximum twee glazen. Dit verschilt ook weer per bestuurder. Een onervaren bestuurder met minder dan 5 jaar ervaring mag maximaal 0,2 promille alcohol in zijn bloed hebben. Voor meer ervaren bestuurders geldt een limiet van 0,5 promille in het bloed. Om zelf het alcoholpercentage in uw bloed te testen, kunt u gebruik maken van goedkope eenmalige alcoholtesters van de Action. Of eenvoudiger: u bestelt een eenmalige alcoholtester in de webshop van Alcoline.

Het is belangrijk dat u zeker weet dat u niet met te veel alcohol in uw bloed deelneemt aan het verkeer. De Wegenverkeerswet in Nederland schrijft namelijk voor dat dit verboden is. Dat geldt niet alleen voor de auto, maar ook voor de fiets en brommer! De politie kan u controleren op alcohol middels een elektronische alcoholtest. U moet dan blazen in een buisje totdat de agent zegt te stoppen.

Als deze test aangeeft dat u te veel heeft gedronken, moet u een adem-analyetest doen op het politiebureau. Blijkt dan dat u nog steeds te veel gedronken heeft? Dan krijgt u een straf. De hoogte daarvan is afhankelijk van de hoeveelheid alcohol die u gedronken heeft (het promillage in uw bloed) en het aantal jaren dat u al uw rijbewijs heeft. De straf kan oplopen tot 650 euro. Tevens kan u een tijdelijke rijontzegging krijgen, taakstraf of gevangenisstraf krijgen. Ook een verplichte cursus over alcohol in het verkeer of een verplicht onderzoek naar alcoholmisbruik zijn mogelijk straffen. Deze verplichte cursussen moet u zelf betalen! Verder is het ook mogelijk dat uw rijbewijs wordt ingevorderd. Weigeren van een alcoholtest door de politie is ook strafbaar, omdat het geldt als een verstoring van het politieproces. Om zeker te weten dat u niet te veel heeft gedronken, is het verstandig zelf een eenmalige alcoholtester te gebruiken. Eenmalige alcoholtesters zijn verkrijgbaar bij ketens als de Action, maar handiger is om ze te bestellen in de webshop van Alcoline. Bij ons kunt u budgetvriendelijke alcoholtesters kopen per stuk, maar ook in pakketten van bijvoorbeeld 10 tot 150 exemplaren.

DE WETGEVING IN FRANKRIJK

In Frankrijk zijn er enigszins andere regels omtrent alcohol in het verkeer dan in Nederland. Zo is het in Frankrijk wettelijk verplicht om een alcohol-ademtest met het keurmerk NF X 20-702 bij u te hebben. Verder gelden in Frankrijk dezelfde limieten voor alcoholgebruik in het verkeer als in Nederland (0,5 promille voor ervaren bestuurders, 0,2 promille voor beginnende bestuurders).

Ook in Frankrijk gelden pittige boetes voor rijden onder invloed van alcohol. Dus gaat u naar Frankrijk op vakantie? Koop dan vooraf enkele eenmalige alcoholtesters en leg ze in uw auto. Deze alcoholtesters zijn verkrijgbaar bij budgetwinkels als de Action, maar beter is het om ze in de webshop van Alcoline aan te schaffen. U wilt natuurlijk niet in Frankrijk naar een Action hoeven zoeken en bij ons weet u zeker dat uw eenmalige alcoholtester beschikt over het NF-certificaat. Daardoor bent u verzekerd van een betrouwbare eenmalige alcoholtester op vakantie in Frankrijk!

Voorkom restalcohol met alcoholtester van Alcoline i.p.v. Action

Heeft u veel gedronken? Dan is er grote kans op zogenoemde restalcohol. Restalcohol is alcohol die nog gemeten wordt in uw bloed nadat u een behoorlijke lange tijd niet gedronken hebt. Dus bijvoorbeeld de volgende ochtend. Een glas alcohol verdwijnt namelijk pas na ongeveer 1 à 1,5 uur uit het lichaam. Dus voor 6 glazen bier is dit pas na 6 tot 9 uur. Met 15 glazen is dit 15 tot 22,5 uur. Je kan dus tot ver in de volgende dag onder invloed zijn en positief testen bij een alcoholcontrole en zodoende bekeurd worden voor rijden onder invloed!

Door zelf een eenmalige alcoholtester te gebruiken kunt u zelf controleren hoeveel alcohol u nog in uw bloed heeft. Deze testers zijn verkrijgbaar bij Action en enkele andere goedkope winkelketens, maar bij Alcoline maken wij het eenvoudiger voor u. Bij ons bestelt u alcoholtesters via onze webshop vanuit uw luie stoel thuis. U kunt ze per stuk of in pakketten van meerdere exemplaren bestellen. Verder weet u bij Alcoline zeker dat uw eenmalige alcoholtester voldoet aan alle regels, zoals aan het Europese REACH-regels voor de bescherming van mens en milieu.

Neem contact op met Alcoline

De eenmalige alcoholtesters van Alcoline zijn goedkope alcohol-blaastesten, waarmee u zich ervan kunt verzekeren dat u niet te veel alcohol in uw bloed heeft. Een alcoholtester bij ons in de webshop kopen biedt verschillende voordelen ten opzichte van een tester aanschaffen bij een winkel als de Action. Bij ons weet u zeker dat uw alcoholtester voldoet aan alle wettelijke richtlijnen voor Nederland en Frankrijk. Daarnaast kunt u in onze webshop eenvoudig alcoholtesters los of in bulk kopen. Heeft u vragen of heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)164 74 10 78 of een e-mail te sturen naar info@alcoline.nl