Alcoholtesters bij de ANWB versus Alcoline

Bij de ANWB kunt u verschillende goedkope eenmalige alcoholtesters kopen. Deze testers zijn sinds 2012 verplicht in Frankrijk! Vergelijkbare testers zijn online verkrijgbaar in de webshop van Alcoline. Onze alcoholtesters zijn zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Bij de ANWB krijgt u alleen als lid extra voordeel bij de bestelling van een alcoholtester. In de webshop van Alcoline bent u altijd voordelig uit. U kunt onze eenmalige alcoholtesters los of in een pakket van meerdere exemplaren bestellen.

De ANWB staat bekend om kwaliteit, maar de producten van Alcoline doen daar niets voor onder. De alcoholtesters hebben geen kalibratie nodig en werken zonder batterijen. Ze zijn meteen uit de verpakking eenmalig te gebruiken. Verder komen onze alcoholtesters met een meertalige instructie (Nederlands, Duits en Frans). Ze hebben een houdbaarheidsdatum (THT) van 24 maanden en zijn uiteraard hygiënisch verpakt. Dus wilt u verzekerd zijn de meest voordelige alcoholtester van goede kwaliteit, zonder dat u ANWB-lid hoeft te worden? Bestel ze dan snel in onze webshop!

Aanbieding!

Alcoholtester eenmalig

LeBallon ALCOWISE

18.00
20.50

Een alcoholtester die voldoet aan alle richtlijnen

Of u nu een eenmalige alcoholtester bij de ANWB of bij Alcoline koopt, het is uiteraard wel belangrijk dat de test voldoet aan algemene richtlijnen. Bij Alcoline bent u ervan verzekerd dat uw eenmalige alcoholtester voldoet aan alle regels.

Onze alcoholtesters voldoen aan aan het Europese REACH-regels voor de bescherming van mens en milieu. Daarnaast hebben onze alcoholtesters het zogenoemde NF X 20-702 keurmerk. Dat is belangrijk voor als u naar Frankrijk gaat. In Frankrijk bent u namelijk wettelijk verplicht een alcoholtester met het NF-keurmerk in de auto bij u te hebben. Net als in Nederland gelden in Frankrijk pittige boetes voor rijden onder invloed van alcohol. Voordat u naar Frankrijk gaat is het daarom verstandig enkele eenmalige alcoholtesters te kopen en in uw auto te leggen.

Bent u geen lid van de ANWB? Dan kunt u deze alcoholtesters het beste kopen in de webshop van Alcoline. Bij ons bent u verzekerd van een voordelige prijs én van alcoholtesters die voldoen aan alle belangrijke richtlijnen. Ook kunt u in onze webshop de testers los in een pakket met meerdere exemplaren bestellen.

Wetgeving omtrent alcohol in Nederland

Het maakt niet uit of uw eenmalige alcoholtester afkomstig is van de ANWB of uit de webshop van Alcoline, belangrijk is dat de tester u helpt te voldoen aan de Nederlandse wetgeving. In Nederland is het toegestaan met een zeer beperkte hoeveelheid alcohol deel te nemen aan het verkeer. Het gaat ongeveer daarbij om één tot maximum twee glazen. Dit verschilt wel weer per bestuurder. Een onervaren bestuurder met minder dan 5 jaar ervaring mag maximaal 0,2 promille alcohol in zijn bloed hebben. Voor meer ervaren bestuurders geldt een limiet van 0,5 promille in het bloed. U test uw alcoholpercentage eenvoudig zelf met een goedkope eenmalige alcoholtester. Die zijn beschikbaar bij de ANWB, maar eenvoudiger en voordeliger is het om een alcoholtester te bestellen in de webshop van Alcoline.

Dat u niet met te veel alcohol aan verkeer deelneemt is ten eerste natuurlijk belangrijk omdat u anders een gevaar op de weg bent! Daarnaast riskeert u grote boetes door met te veel alcohol de weg op te gaan. De Nederlandse Wegenverkeerswet schrijft voor dat alcohol in het verkeer verboden is voor zowel automobilisten, brommers als fietsers. De politie mag u controleren op alcohol in uw bloed met een elektronische blaastest. Als deze test vervolgens aangeeft dat u te veel heeft gedronken, moet u op het politiebureau een adem-analysetest doen.

Straffen voor te veel alcohol in het verkeer

Mocht bij de test op het politiebureau blijken dat de hoeveelheid in uw bloed daadwerkelijk te hoog is, dan kunnen aanzienlijke straffen volgen. De exacte straf is wel afhankelijk van hoelang u al in het bezit bent van uw rijbewijs en hoeveel alcohol (gemeten in promillage in uw bloed) u gedronken heeft. Weigert u een blaastest? Ook dat is strafbaar, omdat u het politieproces verstoort. De straffen voor rijden onder invloed variëren dus. U kunt een geldboete krijgen tot 650 euro, u kunt een tijdelijke rijontzegging krijgen, maar ook een taakstraf of gevangenisstraf. Ook kunt u verplicht worden een cursus te volgen over alcoholmisbruik in het verkeer. Deze cursus is door u te betalen. Tot slot kan ook uw rijbewijs worden ingevorderd.

Met een eenmalige alcoholtester kunt u zichzelf ervan verzekeren dat u niet met een te hoog alcoholpercentage de weg op gaat. Zo bent u een verantwoorde weggebruiker en voorkomt u hoge boetes. Onder meer de ANWB biedt deze eenmalige alcoholtester, maar in de webshop van Alcoline weet u zeker dat u zeer voordelig uit bent. U bestelt bij ons online alcoholtesters los of in een pakket van bijvoorbeeld 10 tot 150 exemplaren.

Neem contact op met Alcoline

Gaat u op vakantie naar Frankrijk? Bestel dan een alcoholtester bij Alcoline die voldoet aan specifieke Franse en Europese richtlijnen en leg die in uw auto. Ook als u ervan verzekerd wilt zijn dat u niet te veel alcohol in uw bloed heeft, maakt u gebruik van onze alcoholtesters. Daardoor gaat u altijd verantwoord de weg op en voorkomt u boetes. Een alcoholtester bij de ANWB kopen is echter alleen voordelig voor ANWB-leden. Bij aanschaf in de webshop van Alcoline weet u zeker dat u altijd voordelig uit bent. Verder kunt u in onze webshop de alcoholtesters naar wens los of in een pakket met meerdere exemplaren kopen. Wilt u meer advies of heeft u aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons door te bellen naar +31 (0)164 74 10 78 of een mail te sturen naar info@alcoline.nl