Alcoholtesters van Alcoline

Bij Blokker zijn goedkope eenmalige alcoholtesters verkrijgbaar. Maar wilt u zekerheid als het gaat om de kwaliteit van de alcoholtester? Bestel deze dan bij Alcoline. Bij Alcoline bestelt u eenvoudig online uw gewenste alcoholtest. Onze alcoholtesters zijn vergelijkbaar met die van Blokker, maar een alcoholtester kopen bij Alcoline biedt veel voordelen. Onze testers zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en zeer vriendelijk in gebruik. Ze werken zonder batterijen en hoeven niet gekalibreerd te worden. Na het openen van de verpakking, kunt u ze direct gebruiken. Alle alcoholtesters zijn hygiënisch verpakt en hebben een lange houdbaarheidsdatum (THT) van 24 maanden. De heldere gebruiksinstructie is in meerdere talen: Nederlands, Duits en Frans. Heeft u graag snel een alcoholtester in huis zonder hiervoor naar Blokker te gaan? Bestel deze dan online in de webshop van Alcoline.

Aanbieding!

Alcoholtester eenmalig

N0PE

2,50 3,61

Aanbieding!

Alcoholtester eenmalig

LeBallon ALCOWISE

18.00
20.50

Aanbieding!
WETGEVING EN ALCOHOLTEST IN NEDERLAND

Het is in Nederland toegestaan om aan het verkeer deel te nemen na het drinken van alcohol. De toegestane hoeveelheid alcohol is echter zeer beperkt. Het maximum ligt op ongeveer twee glazen bier. Maar dit verschilt per bestuurder. Een bestuurder met minder dan 5 jaar rijervaring mag maximaal 0,2 promille alcohol in zijn bloed hebben. Ervaren bestuurders hebben een limiet van 0,5 promille alcohol in het bloed. Hoe weet u hoeveel alcohol in uw bloed heeft? U kunt het promillage testen met een eenmalige alcoholtester van Blokker. Maar nog makkelijker is de aanschaf van zeer prijsvriendelijke eenmalige alcoholtesters uit de webshop van Alcoline.

ALCOHOLTESTERS VERPLICHT IN FRANKRIJK

Veel Nederlanders komen jaarlijks ėėn of meerdere keren in Frankrijk. Daar gelden andere regels over alcohol in het verkeer. Het is wettelijk verplicht om een alcohol-ademtest met het keurmerk NF X 20-702 bij u te hebben. De limieten voor alcoholgebruik zijn er wel hetzelfde. Ook de boetes voor rijden onder invloed van alcohol zijn fors! Dus reist u naar Frankrijk? Koop dan enkele eenmalige alcoholtesters bij Alcoline en leg ze in uw auto. U hoeft dan niet in Frankrijk op zoek naar een winkel als de Blokker voor zo’n alcoholtest. Onze eenmalige alcoholtester beschikt over het NF-certificaat. Zo bent verzekerd van een betrouwbare eenmalige alcoholtester op reis in Frankrijk!

Meet de Blokker-alcoholtester ook restalcohol?

Heeft u een avondje (te)veel gedronken? Dan is er de volgende ochtend een grote kans op zogenoemde restalcohol. Restalcohol is alcohol die nog gemeten wordt in uw bloed, nadat u een behoorlijke lange tijd niet gedronken hebt. Een glas alcohol wordt namelijk pas na ongeveer 1 à 1,5 uur afgebroken door het lichaam. Bij zes glazen bier is dit pas na zes tot negen uur. Bij vijftien glazen is dit pas na vijftien tot 22,5 uur. U kunt dus tot ver in de volgende dag een teveel aan alcohol in uw bloed hebben en en zodoende beboet worden voor rijden onder invloed!

Rijontzegging

Naast een boete, kunt een tijdelijke rijontzegging, taakstraf of gevangenisstraf krijgen. Ook een verplichte cursus over alcohol in het verkeer of een verplicht onderzoek naar alcoholmisbruik komt veel voor. Deze verplichte cursus moet u zelf betalen! Daarnaast kan uw rijbewijs worden ingevorderd. Om te voorkomen dat u in deze penibele situatie verzeild raakt is het verstandig om een alcoholtester bij u te hebben. Ook is het handig als u daarvoor niet naar Blokker hoeft. Als u ze online bestelt in de webshop van Alcoline, heeft u ze zelf snel op voorraad. U koopt bij ons budgetvriendelijke alcoholtesters per stuk, of in pakketten van bijvoorbeeld 10 tot 150 exemplaren.

Voorkom rijverbod of boete door teveel alcohol

Zorg dat u niet met te veel alcohol in uw bloed deelneemt aan het verkeer. Dat is namelijk officieel verboden. En bovendien gevaarlijk!. Dat geldt voor rijden met uw auto, maar ook voor uw fiets, brommer, of scooter. De politie kan u staande houden en controleren op alcohol met een elektronische alcoholtest. In dat geval moet u ‘blazen’.

Boete

Als deze blaastest aangeeft dat u teveel gedronken hebt, moet u op het politiebureau een ademanalysetest doen. Als daaruit naar voren komt, dat u teveel alcohol gedronken hebt, krijgt u een sanctie opgelegd in de vorm van een boete en een tijdelijke rijontzegging. Daarbij wordt de hoeveelheid alcohol die u gedronken heeft (het promillage in uw bloed) en het aantal jaren dat u al uw rijbewijs heeft meegewogen. Een boete kan oplopen tot 650 euro!

Gebruik van de alcoholtester

Door een eenmalige alcoholtester te gebruiken, controleert u zelf de hoeveelheid alcohol in uw bloed. U koopt zo’n tester bij een winkelketen als Blokker, maar bij Alcoline maken wij het eenvoudiger voor u. Bij ons bestelt u alcoholtesters in onze webshop tegen een voordelige prijs vanuit uw luie stoel thuis. U kunt ze per stuk of in pakketten van meerdere exemplaren bestellen. U weet dan zeker dat ze betrouwbaar zijn en voldoen aan de Europese REACH-regels voor de bescherming van mens en milieu

Contact opnemen met Alcoline

De eenmalige alcoholtesters van Alcoline zijn voordelige alcoholblaastesten om te controleren of u niet te veel alcohol in uw bloed heeft. Een alcoholtester kopen bij Alcoline in de webshop, biedt u diverse voordelen ten opzichte van een alcoholtester van Blokker. Bij Alcoline weet u zeker dat uw alcoholtester voldoet aan de wettelijke richtlijnen voor Nederland en Frankrijk. Daarnaast kunt u in onze webshop eenvoudig alcoholtesters los of in bulk kopen. Heeft u hierover vragen? bel ons dan gerust via +31 (0)164 74 10 78 of een mail te sturen naar info@alcoline.nl