Alcoholtester kopen

Alcoholtesters van Alcoline

Bij Etos kunt u terecht voor goedkope eenmalige alcoholtesters. Maar wilt u zekerheid als het gaat om de kwaliteit van de alcoholtester? Bestel dan bij Alcoline. Bij Alcoline bestelt u eenvoudig online uw gewenste alcoholtest. Onze alcoholtesters zijn vergelijkbaar met die van Etos, maar een alcoholtester kopen bij Alcoline biedt meerdere voordelen. Onze testers zijn zeer voordelig geprijsd en makkelijk te gebruiken. Na het openen van de verpakking, kunt u ze direct gebruiken. Al onze alcoholtesters zijn hygiënisch verpakt en hebben een lange houdbaarheidsdatum (THT) van ten minste 24 maanden. De heldere gebruiksaanwijzing is in meerdere talen: Nederlands, Duits en Frans. Heeft u graag snel een alcoholtester in huis zonder hiervoor naar Etos te hoeven? Bestel deze dan online in de webshop van Alcoline.

WETGEVING OVER ALCOHOL

In Nederland mag u aan het verkeer deelnemen na het drinken van alcohol. De toegestane hoeveelheid alcohol is wel zeer beperkt. Dat verschilt per bestuurder. Heeft u minder dan vijf jaar rijervaring? Dan geldt maximaal 0,2 promille alcohol. Bent u een ervaren bestuurder? Dan mag u 0,5 promille alcohol in uw bloed hebben. U kunt uw promillage testen met een eenmalige alcoholtester van Etos. Maar nog makkelijker is de aanschaf van een zeer voordelige alcoholtesters in de Alcoline-webshop.

ALCOHOLTESTERS VERPLICHT IN FRANKRIJK

Veel Nederlanders komen elk jaar met de auto in Frankrijk. Daar gelden andere regels over alcohol in het verkeer. Het is daar bij wet verplicht om een alcohol-ademtest met keurmerk NF X 20-702 bij u te hebben. De limieten voor alcoholgebruik zijn er gelijk. En ook de boetes voor rijden onder invloed zijn zeer fors! Gaat u met de auto naar Frankrijk? Koop dan zeker enkele eenmalige alcoholtesters bij Alcoline en leg ze in uw auto. Dan heeft u in Frankrijk niet op op zoek naar een winkel als de Etos voor een alcoholtest. Onze eenmalige alcoholtester beschikt over het NF-certificaat. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare eenmalige alcoholtester bij heeft op reis naar Frankrijk!

Meet de Etos-alcoholtester ook restalcohol?

Heeft u een avond (te)veel gedronken? Dan heeft u de volgende ochtend grote kans op restalcohol. Restalcohol is alcohol die nog in uw bloed gemeten wordt, nadat u een behoorlijke lange tijd niet meer gedronken hebt. Een glas alcohol wordt namelijk pas na ongeveer 1 à 1,5 uur afgebroken door het lichaam. Bij zes glazen bier is dit pas na zes tot negen uur. Bij vijftien glazen is dit pas na vijftien tot 22,5 uur. U kunt dus tot ver in de volgende dag een teveel alcohol in uw bloed hebben en en zodoende beboet worden voor rijden onder invloed!

Rijontzegging

Naast een boete kunt ook een tijdelijke rijontzegging, taakstraf of gevangenisstraf krijgen. Een verplichte cursus over alcohol in het verkeer of een verplicht onderzoek naar alcoholmisbruik hoort daar soms ook bij. Deze verplichte cursus betaalt u uit eigen zak. Heeft u het echt bont gemaakt? Dab kan uw rijbewijs worden ingevorderd. Om dit allemaal te voorkomen, is het verstandig om altijd een alcoholtester bij u te hebben. Dan is het handig als u daarvoor niet naar Etos hoeft. Als u ze online bestelt in de webshop van Alcoline, heeft u ze zelf snel op voorraad. U koopt bij ons budgetvriendelijke alcoholtesters per stuk, of in pakketten van bijvoorbeeld 10 tot 150 exemplaren.

Voorkom een boete door teveel alcohol

Voorkom dat u niet met te veel alcohol in uw bloed deelneemt aan het verkeer. Dat is officieel verboden. En bovendien gevaarlijk!. Dat geldt voor rijden met uw auto; maar ook voor uw fiets, brommer, of scooter. De politie kan u staande houden en controleren op alcohol met een elektronische alcoholtest. In dat geval moet u dus ‘blazen’.

Boete

Als deze blaastest aangeeft dat u teveel gedronken hebt, moet u op het politiebureau een ademanalysetest doen. Als daaruit naar voren komt dat u teveel alcohol gedronken hebt, krijgt u een sanctie in de vorm van een boete. Daarbij wordt de hoeveelheid alcohol die u gedronken heeft en het aantal jaren dat u uw rijbewijs heeft meegewogen. Een boete kan oplopen tot 650 euro!

Gebruik van de alcoholtester

Met een eenmalige alcoholtester, controleert u zelf eenvoudig de hoeveelheid alcohol in uw bloed. U koopt zo’n tester bij een winkelketen als Etos, maar bij Alcoline gaat dat veel eenvoudiger. U bestelt alcoholtesters in onze webshop tegen een uiterst voordelige prijs. U kunt ze per stuk of pakketten van meerdere exemplaren bestellen. Zo heeft u een betrouwbare alcoholtester die voldoet aan de Europese REACH-regels voor de bescherming van mens en milieu.

Bellen of mailen met Alcoline

De eenmalige alcoholtesters van Alcoline zijn voordelige alcoholblaastests waarmee u controleert of u niet te veel alcohol in uw bloed heeft. Een alcoholtester kopen bij Alcoline in de webshop, biedt u diverse voordelen ten opzichte van een alcoholtester van Etos. U weet zeker dat uw alcoholtester voldoet aan de wettelijke richtlijnen voor Nederland en Frankrijk. Daarnaast kunt u in onze webshop eenvoudig alcoholtesters los of in bulk kopen. Heeft u hierover vragen? Bel ons dan gerust via +31 (0)164 74 10 78 of stuur een mailtje naar info@alcoline.nl