Alcoholtesters van Alcoline

Bij Hema is een goedkope eenmalige alcoholtester verkrijgbaar. Maar wilt u zekerheid over de kwaliteit van de alcoholtester? Bestel deze dan bij Alcoline. Bij Alcoline bestelt u eenvoudig online uw gewenste alcoholtest. Onze alcoholtesters zijn vergelijkbaar met die van Hema, en bieden veel voordelen. Ze zijn zeer voordelig in prijs en zeer gebruiksvriendelijk. Ze werken zonder batterijen en hoeven niet gekalibreerd te worden. Na het openen van de verpakking, kunt u ze direct eenmalig gebruiken.

Alle alcoholtesters zijn hygiënisch verpakt en hebben een lange houdbaarheidsdatum (THT) van 24 maanden. De heldere gebruiksinstructie is meertalig (Nederlands, Duits en Frans). Dus heeft u graag snel en makkelijk een alcoholtester in huis zonder hiervoor naar de Hema te gaan? Bestel ze dan online in de webshop van Alcoline.

WETGEVING EN ALCOHOLTEST IN NEDERLAND

Het is in Nederland niet verboden om aan het verkeer deel te nemen na het drinken van alcohol. De toegestane hoeveelheid alcohol is echter zeer beperkt. Het maximum ligt op ongeveer twee glazen bier. Maar dit verschilt per bestuurder. Een bestuurder met minder dan 5 jaar rijervaring mag maximaal 0,2 promille alcohol in zijn bloed hebben. Ervaren bestuurders hebben een limiet van 0,5 promille alcohol in het bloed. Maar hoe weet u nu of u teveel alcohol in uw bloed heeft? Om voor het rijden het alcoholpercentage in uw bloed te testen, kunt u gebruik maken van een eenmalige alcoholtesters van Hema. U kunt het uzelf ook gemakkelijk maken door een voordelige eenmalige alcoholtester te bestellen in de webshop van Alcoline.

ALCOHOLTESTERS VERPLICHT IN FRANKRIJK

Veel Nederlanders komen jaarlijks ėėn of meerdere keren in Frankrijk. Daar gelden andere regels over alcohol in het verkeer. Zo is het wettelijk verplicht om een alcohol-ademtest met het keurmerk NF X 20-702 bij u te hebben. De limieten voor alcoholgebruik in het verkeer zijn er wel hetzelfde als in Nederland. En ook de boetes voor het rijden onder invloed van alcohol zijn pittig! Dus gaat u naar, of via, Frankrijk op vakantie? Koop dan vooraf enkele eenmalige alcoholtesters bij Alcoline en leg ze in uw auto. Onze eenmalige alcoholtester beschikt over het NF-certificaat. Zo bent verzekerd van een betrouwbare eenmalige alcoholtester op reis in Frankrijk!

Meet Hema-alcoholtester ook restalcohol?

Heeft u een avondje (te)veel gedronken? Dan is er de volgende ochtend een grote kans op zogenoemde restalcohol. Restalcohol is alcohol die nog gemeten wordt in uw bloed, nadat u een behoorlijke lange tijd niet gedronken hebt. Dus bijvoorbeeld de volgende ochtend. Een glas alcohol verdwijnt namelijk pas na ongeveer 1 à 1,5 uur uit het lichaam. Dus voor 6 glazen bier is dit pas na 6 tot 9 uur. Met 15 glazen is dit 15 tot 22,5 uur. U kunt dus tot ver in de volgende dag onder invloed zijn en positief testen bij een alcoholcontrole en zodoende bekeurd worden voor rijden onder invloed!

Voorkom rijverbod of boete door teveel alcohol

Voorkom dat u met te veel alcohol in uw bloed deelneemt aan het verkeer. Volgens de Wegenverkeerswet in Nederland is dit namelijk verboden. Dat geldt niet alleen voor rijden met uw auto, ook is het verboden om uw fiets, brommer, of scooter te besturen met teveel alcohol in uw bloed. Ook al denkt u dat dat nog prima kan. De politie kan u staande houden en controleren op alcohol met een elektronische alcoholtest. In de volksmond zeggen ze dan dat u moet ‘blazen’, omdat u in dit apparaat moet blazen in een buisje totdat de agent zegt dat u mag stoppen.

Boete

Als deze test aangeeft dat u teveel gedronken hebt, moet u op het politiebureau een ademanalysetest doen. Als uit die test blijkt dan dat u teveel alcohol genuttigd hebt, wordt er een sanctie opgelegd in de vorm van een boete en een tijdelijke rijontzegging. Daarbij wordt de hoeveelheid alcohol die u gedronken heeft (het promillage in uw bloed) en het aantal jaren dat u al uw rijbewijs heeft meegewogen. Een boete kan oplopen tot maar liefst 650 euro!

Rijontzegging

Naast een boete kunt een tijdelijke rijontzegging, taakstraf of gevangenisstraf krijgen. Ook een verplichte cursus over alcohol in het verkeer of een verplicht onderzoek naar alcoholmisbruik zijn mogelijke sancties. Deze verplichte cursus moet u zelf betalen! Daarnaast kan uw rijbewijs worden ingevorderd. Om te voorkomen dat u in deze ongewenste situatie verzeild raakt, is het verstandig om een alcoholtester bij u te hebben. Ook is het handig als u daarvoor niet naar Hema hoeft. Als u ze online bestelt in de webshop van Alcoline, heeft u ze zelf snel op voorraad. U koopt bij ons budgetvriendelijke alcoholtesters per stuk, of in pakketten van bijvoorbeeld 10 tot 150 exemplaren.

Alcoholtester gebruiken

Door een eenmalige alcoholtester te gebruiken kunt u zelf controleren hoeveel alcohol u (nog) in uw bloed heeft. U koopt zo’n tester bij een winkelketen als Hema, maar bij Alcoline maken wij het eenvoudiger voor u. Bij ons bestelt u alcoholtesters in onze webshop vanuit uw luie stoel thuis. U kunt ze per stuk of pakketten van meerdere exemplaren bestellen. U weet dan zeker dat ze betrouwbaar zijn en voldoen aan de Europese REACH-regels voor de bescherming van mens en milieu

Contact met Alcoline

De eenmalige alcoholtesters van Alcoline zijn voordelige alcoholblaastesten, waarmee u zich ervan verzekert dat u dat u niet te veel alcohol in uw bloed heeft. Een alcoholtester kopen bij Alcoline in de webshop, biedt u verschillende voordelen ten opzichte van een alcoholtester van de Hema. Bij Alcoline weet u zeker dat uw alcoholtester voldoet aan alle wettelijke richtlijnen voor Nederland en Frankrijk. Daarnaast kunt u onze webshop eenvoudig alcoholtesters los of in bulk kopen. Heeft u hierover vragen? bel ons dan gerust via +31 (0)164 74 10 78 of een mail te sturen naar info@alcoline.nl