Alcoholtester kopen bij Alcoline

Wilt u graag een betrouwbare alcoholtester kopen? Dan bent u bij Alcoline aan het juiste (online) adres. Al meer dan 25 jaar verkopen wij alcohol- en drugstesten die onder andere voldoen aan de Nederlandse en Franse wetgeving. De alcohol testers zijn gebruiksvriendelijk, scherp geprijsd en van goede kwaliteit. In onze webshop vindt u zowel eenmalige alcoholtesters als handtoestellen en wandtoestellen. Benieuwd geworden naar ons assortiment? Ga dan naar onze webshop, koop eenvoudig de gewenste alcohol test en ontvang hem snel bij u thuis.

Eenmalige alcoholtester kopen

Bij Alcoline kunt u verschillende eenmalige alcoholtesters kopen. De blaastesten dragen allen het NF keurmerk en voldoen dus ook aan de Franse wetgeving. Een eenmalige alcohol test van Alcoline biedt verschillende voordelen. Wij zetten deze voordelen voor u op een rij:

  • Goedkoop
  • Gebruiksvriendelijk
  • Hygiënisch verpakt
  • Werkt zonder batterijen en heeft geen kalibratie nodig
  • Heeft een houdbaarheid van 24 maanden na de levering

Wilt u meer te weten komen over het belang van deze alcoholtesters? Lees dan verder. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Het belang van een alcoholtester

Wist u dat u bij wet verplicht bent om een alcoholtester met een NF X 20 702 keurmerk bij u te hebben in uw auto als u naar Frankrijk gaat? Koop dus eerst een alcoholtester voordat u naar Frankrijk op vakantie of werkbezoek gaat. Bij Alcoline vindt u alcoholtesters die NF X 20 702 getest zijn. Ze zijn goedkoop aan te schaffen, hygiënisch en veilig omdat ze slechts eenmalig te gebruiken zijn. Daarnaast zijn ze afzonderlijk verpakt en is er geen contact tussen het buisje met de kristallen en de gebruiker. Met hun drietalige gebruiksaanwijzing (Nederlands/Engels/Duits) zijn ze ook nog erg makkelijk af te lezen. Onze eenmalige blaastesten zijn zowel voor professioneel als privé gebruik gemaakt. Onder andere de politie, ziekenhuizen, farmacie, verzekeringsmaatschappijen, beveiligingsfirma’s, organisatoren van evenementen en andere professionele bedrijven en instellingen maken gebruik van deze eenmalige alcoholtesters.

Een alcoholtester handtoestel kopen

Naast de eenmalige alcoholtester verkopen wij ook handtoestellen. Deze handtoestellen kunnen vaker dan een keer gebruikt worden. In ons assortiment kunt u verschillende handtoestellen kopen die voornamelijk zijn bedoeld voor particuliere gebruikers. Naast handtoestellen voor particuliere gebruikers, hebben wij ook handtoestellen die professioneel gebruikt kunnen worden. Een van deze professionele alcoholtester handtoestellen is de Alcoviser Mercury. Dit toestel wordt gebruikt door verschillende politie eenheden in binnen- en buitenland. Koop deze alcoholtester in onze webshop of bekijk de verschillende modellen en neem eventueel contact met ons op voor meer informatie over de toestellen.

Alcoholtester wandtoestellen

In het assortiment van Alcoline vindt u ook verschillen alcoholtester wandtoestellen. Deze wandtoestellen zijn speciaal bedoeld voor publiek gebruik. Denk aan uitgaansgelegenheden en andere plekken waar alcohol geconsumeerd wordt. Sommige wandtoestellen hebben ook een tablet PC die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor promotionele doeleinden. De alcoholtester met een tablet PC geven u ook de mogelijkheid om de testresultaten op uw PC, tablet of smartphone te bekijken. Een ander wandtoestel in ons assortiment werkt als een automatisch toegangscontrolesysteem. Wanneer u positief blaast, gaat de poort niet open. Deze test wordt verbonden met een toegangsdeur, draaideur of ander soort toegang. Wilt u meer te weten komen over de alcoholtester wandtoestellen in ons assortiment? Bekijk dan in onze webshop de verschillende specificaties van de producten of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Alcoholtester handtoestel

Alcofind AF20 – Alcoholtester persoonlijk gebruik

  • Brandstofcel

  • Snelle opwarmtijd

2,0379,95

Alcoholtester handtoestel

Mercury – professionele alcoholtester – Politie nauwkeurig

  • Touchscreen

  • Data rapportage via pc

48,40535,00

De wetgeving op het gebied van alcoholtesters

De alcoholtesters van Alcoline voldoen zowel aan de Franse wetgeving als de Nederlandse wetgeving. Heeft u alcohol op en stapt u achter het stuur van uw auto? Dan mag u in Nederland maximaal 0,5 promille alcohol in het bloed hebben (of 0,22 mg alcohol per liter uitgeademde lucht). Voor onervaren bestuurders wordt er een strenger beleid gehanteerd. Heeft u als bestuurder minder dan 5 jaar uw rijbewijs? Dan geldt een alcohollimiet 0,2 promille. Wanneer uit een alcoholtest blijkt dat u de limiet heeft bereikt of overschreden, bent u strafbaar. In Nederland bent u niet verplicht om een alcoholtester bij u in uw auto te hebben, maar in Frankrijk is dat wel het geval. In Frankrijk bent u verplicht om een blaastest met NF X 20 702 keurmerk bij u te hebben. U dient als bestuurder namelijk de mogelijkheid hebben om uzelf te testen na het consumeren van alcohol. Wanneer er bij een controle blijkt dat u geen blaastest in uw auto heeft, kan de Gendarmerie of Police National van u eisen dat u eerst een blaastest aanschaft voordat u uw reis vervolgt. Wat betreft de alcoholinname gelden in Frankrijk dezelfde wetten als in Nederland.

Een alcoholtester kopen in onze webshop

Wilt u ook een alcoholtest kopen via Alcoline? Ga dan naar onze webshop en kies een eenmalige alcoholtester, een handtoestel of een wandtoestel. Indien gewenst kunt u de eenmalige alcoholtester ook laten personaliseren. Voor meer informatie hierover of het gebruik en het belang van onze blaastesten neemt u contact met ons op door te bellen naar 0164-741078. Mailen kan ook via info@alcoline.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over de alcoholtesters die u bij ons kunt kopen.

Bezoek Webshop