Een alcoholtester bij Kruidvat of Alcoline?

Met een eenmalige alcoholtester kunt u eenvoudig en snel het alcoholpercentage in uw bloed testen. Alcoholtesters zijn verkrijgbaar bij verschillende retailketens, zoals drogisterij Kruidvat. Alcoline is echter al sinds 1992 verdeler van verschillende alcoholtesters, terwijl het Kruidvat en andere aanbieders minder lang actief zijn op dit terrein. Daarbij vindt u in onze webshop de meest voordelige alcoholtesters, los of in een pakket met meerdere exemplaren.

Verder zijn de alcoholtesters van Alcoline eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit. De alcoholtesters werken zonder batterijen en hoeven niet gekalibreerd te worden. Ze komen met een instructie in het Nederlands, Frans en Duits, zijn uiteraard hygiënisch verpakt en hebben een houdbaarheid (THT) van 24 maanden. Dus wilt u snel en eenvoudig een alcoholtester bestellen zonder bij het Kruidvat langs te hoeven? Dan zit u goed in de webshop van Alcoline!

Hoeveel alcohol is toegestaan in het verkeer volgens de wet?

In de webshop van Alcoline vindt u vergelijkbare alcoholtesters als bij het Kruidvat, voor een voordeligere prijs. Met een alcoholtester test u het promillage van alcohol in uw bloed. Een alcoholtester is uiteraard gewoon legaal in gebruik. Het resultaat kan echter alleen als richtlijn voor het alcoholpromillage in het bloed worden gebruikt en niet als wettelijk bewijsmiddel. In Nederland mag een onervaren bestuurder met minder dan 5 jaar ervaring maximaal 0,2 promille alcohol in zijn bloed hebben. Voor meer ervaren bestuurders geldt een limiet van 0,5 promille in het bloed.

Het toegestane alcoholpercentage in het bloed van een verkeersdeelnemer verschilt dus per persoon. Ook andere zaken als lichaamsgewicht, metabolisme, maagvulling, fysieke conditie en vooral de verstreken tijd na de alcoholinname, beïnvloeden het alcoholgehalte.

Hoge straffen voor dronken bestuurders

Wordt bij de test op het politiebureau bevestigd dat het promillage van alcohol in uw bloed toch echt te hoog is? Dan kunt u daar een flinke straf voor krijgen. De hoogte van de straf is wel afhankelijk van hoeveel jaren u al uw rijbewijs bezit en hoeveel alcohol u heeft gedronken (dat wordt gemeten in promillage in uw bloed). Overigens staan ook op weigering van een blaastest flinke boetes. Mogelijke straffen voor te veel alcohol in het verkeer zijn een tijdelijke rijontzegging, een geldboete tot 650 euro, een verplichte cursus over alcoholmisbruik in het verkeer (die u zelf moet betalen) of invordering van uw rijbewijs. Ook kunt u een taakstraf of gevangenisstraf krijgen.

Een eenmalige alcoholtester maakt het mogelijk dat u zichzelf kunt testen op alcohol in uw bloed voordat u de weg op gaat. Zo weet u zeker dat u niet onverantwoord aan het verkeer deelneemt en voorkomt u hoge boetes. Wellicht kent u deze eenmalige alcoholtesters van het Kruidvat, maar in de webshop van Alcoline bent u voordeliger uit. Daarbij bestelt u ze vanuit uw luie stoel, zonder langs de winkel te hoeven. U kunt bij ons een losse alcoholtester kopen, maar ook een pakket met bijvoorbeeld 10 tot 150 exemplaren alcoholtesters bestellen.

Alcoholtester is verplicht in Frankrijk

In Frankrijk is bij het bij wet vastgelegd dat u een alcoholtester bij zich moet hebben in uw auto. Deze tester moet voldoen aan het zogenoemde NF X 20-702 keurmerk. Al onze alcoholtesters beschikken over dit NF-keurmerk, zodat u ze probleemloos mee naar Frankrijk kunt nemen. Daarnaast voldoen onze alcoholtesters aan Europese richtlijnen, zoals het REACH. Dat zijn regels voor bescherming van mens en milieu. Net als in Nederland kunt u in Frankrijk een flinke boete krijgen voor rijden onder invloed van alcohol. Het is dus niet alleen verplicht, het is ook gewoon verstandig een eenmalige alcoholtester mee te nemen op vakantie naar Frankrijk. Een alcoholtester van Alcoline is vergelijkbaar met die van het Kruidvat, maar bij ons bent u er in elk geval van verzekerd dat de tester aan alle belangrijke richtlijnen voldoet. Daarnaast hebben wij voordelige prijzen en kunt u bij ons eenvoudig in de webshop bestellen!

De Nederlandse Wegenverkeerswet

De Wegenverkeerswet in Nederland schrijft voor dat alcohol in het verkeer verboden is. Niet alleen voor automobilisten, maar ook voor andere verkeersdeelnemers als brommers en fietsers. In de eerste plaats moet u natuurlijk niet met alcohol de weg op gaan omdat u dan een gevaar bent voor andere weggebruikers. Daarnaast kunt u hoge boetes krijgen door met te veel alcohol op aan het verkeer deel te nemen.

De politie kan een elektronische blaastest afnemen om u te controleren op alcohol in uw bloed. Als er teveel alcohol wordt geconstateerd, moet u een adem-analysetest op het politiebureau doen. Met een alcoholtester van Alcoline, vergelijkbaar met die van het Kruidvat maar voordeliger, kunt u zelf thuis testen of u niet te veel alcohol in uw bloed heeft voordat u de weg opgaat.

Neem contact op met Alcoline

Bent u van plan binnenkort naar Frankrijk te gaan? Of twijfelt u weleens of u niet met teveel alcohol op in uw auto gaat zitten? Dan is het verstandig nu een eenmalige alcoholtester in de webshop van Alcoline te bestellen. Onze alcoholtesters voldoen aan de belangrijkste Europese en specifieke Franse richtlijnen. Bij ons bestelt u eenvoudig online uw alcoholtesters per stuk of met meerdere exemplaren tegelijk. Wilt u meer advies of heeft u aanvullende vragen over waarom u beter bij ons kunt bestellen dan bij het Kruidvat? Neem dan gerust contact met ons door te bellen naar +31 (0)164 74 10 78 of een mail te sturen naar info@alcoline.nl