Alcoline alcoholtesters

Koopt u wel eens een goedkope eenmalige alcoholtester bij een winkel als Trekpleister? Weet dan dat u bij Alcoline zeker zo eenvoudig eenmalige alcoholtesters koopt, waarvan u zeker weet dat deze kwalitatief goed zijn. Bij Alcoline bestelt u online uw alcoholtesters. Onze alcoholtesters zijn gelijk in prijs als die van Trekpleister, maar het kopen van een alcoholtester bij Alcoline biedt u meer voordelen. Onze tests zijn zeer makkelijk in gebruik. U opent de verpakking en u kunt direct testen. De tester hoeft niet eerst gekalibreerd te worden. De Alcoline alcoholtesters zijn hygiënisch verpakt en hebben een lange houdbaarheidsdatum (THT) van zeker 24 maanden met daarbij een gebruiksaanwijzing in het Nederlands, Duits en Frans. Kortom: wilt u niet eerst naar Trekpleister voor een betaalbare alcoholtester? Dan kunt u het beste naar de webshop van Alcoline gaan.

Aanbieding!

Alcoholtester eenmalig

LeBallon ALCOWISE

18.00
20.50

Aanbieding!
ALCOHOL IN HET VERKEER

In Nederland is het niet verboden om na het drinken van alcohol in de auto te stappen. Er zit wel een limiet aan de toegestane hoeveelheid alcohol. Met minder dan vijf jaar rijervaring is maximaal 0,2 promille alcohol toegestaan. Een ervaren bestuurder mag 0,5 promille alcohol meten. U kunt natuurlijk uw alcoholpromillage testen met een eenmalige alcoholtester van Trekpleister. Maar nog makkelijker koopt u uw zeer voordelige alcoholtesters in de Alcoline-webshop.

ALCOHOLTESTERS VERPLICHT IN FRANKRIJK

Binnenkort met de auto naar Frankrijk? Wij wijzen u graag op het feit dat daar andere regels gelden over alcohol in het verkeer. In Frankrijk is het bij wet verplicht om een alcohol-ademtest met keurmerk NF X 20-702 aantoonbaar in uw auto te hebben. De limieten voor alcoholgebruik zijn het Franse land wel gelijk. En ook de boetes voor rijden onder invloed zijn niet mals! Zorg voor uw reis naar Frankrijk in ieder geval voor enkele eenmalige alcoholtesters in uw auto. Deze alcoholtester van Alcoline beschikt over het NF-certificaat. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare eenmalige alcoholtester aan boord heeft!

Trekpleister-alcoholtester en restalcohol meten

Als u een avond gezellig heeft geborreld, dan heeft u de volgende ochtend waarschijnlijk nog restalcohol in uw bloed. Zelfs als u een aantal uren niet meer heeft gedronken, kan er restalcohol in uw bloed zitten. Uw lichaam heeft ongeveer 1 à 1,5 uur nodig voor het afbreken van alcohol. Bij zes glazen bier duurt dit zes tot negen uur. En bij vijftien glazen bier duurt dat ongeveer vijftien tot 22,5 uur! U kunt dus tot ver in de volgende dag teveel alcohol in uw bloed hebben. U kunt dan dus ook betrapt worden voor rijden onder invloed. Gebruik dus voor de zekerheid altijd een alcoholtester voor u gaat rijden.

Rijverbod

Naast een boete, is ook een tijdelijke rijverbod, taakstraf of gevangenisstraf mogelijk. Een verplichte cursus over alcohol in het verkeer of een verplicht onderzoek naar alcoholmisbruik hoort daar soms bij. Die cursus is op eigen rekening. Heeft u erg veel alcohol genuttigd? Dan kan uw rijbewijs worden ingevorderd. Wilt u dat voorkomen? Gebruik dan altijd een alcoholtester. Wilt u daarvoor niet eerst naar een winkel als Trekpleister? Bestel uw tester dan online in de webshop van Alcoline. U heeft ze dan zeer snel op voorraad in huis. Tip: u koopt alcoholtesters bij Alcoline ook voordelig met 10 tot 150 stuks tegelijk.

Niet rijden met teveel alcohol!

Gebruik uw verstand en voorkom dat u te veel alcohol in uw bloed heeft als u gaat deelnemen aan het verkeer. Het is niet alleen verboden, het is ook zeer gevaarlijk voor uzelf en voor anderen. U mag dus ook niet op uw fiets, brommer, of scooter rijden. De politie kan u controleren met een elektronische alcoholtest. In dat geval moet u dus ‘blazen’.

Boete

Heeft u in de ogen van de politie teveel gedronken? Dan moet u op het politiebureau een ademanalysetest doen. Als daaruit blijkt dat u teveel alcohol gedronken hebt, krijgt u een sanctie in de vorm van een boete. Daarbij wordt meegewogen; de hoeveelheid alcohol en het aantal jaren dat u uw rijbewijs heeft. Een boete kan oplopen tot 650 euro!

Gebruik van de alcoholtester

Met een eenmalige alcoholtester test u zelf uiterst makkelijk de hoeveelheid alcohol in uw bloed. Koopt u een alcoholtester bij Trekpleister? Weet dan dat het bij Alcoline een stuk eenvoudiger kan. Alcoholtesters bestelt u in onze webshop tegen de meest voordelige prijs. Koop ze per stuk of in voordeelpakketten. Zo bent u vergewist van een betrouwbare alcoholtester die voldoet aan de Europese REACH-regels voor de bescherming van mens en milieu.

Contact opnemen met Alcoline

De eenmalige alcoholtesters van Alcoline zijn voordelige alcoholblaastests om te controleren of u alcohol in uw bloed heeft. Een alcoholtester kopen bij Alcoline in de webshop biedt u diverse voordelen ten opzichte van een alcoholtester kopen bij Trekpleister. U weet zo zeker dat uw alcoholtester voldoet aan de wettelijke richtlijnen voor Nederland en Frankrijk. Ook kunt in onze webshop eenvoudig alcoholtesters in voordeelpakketten kopen. Heeft u vragen? Bel ons gerust via +31 (0)164 74 10 78 of stuur een e-mail naar info@alcoline.nl