Alcoholtesters van Alcoline

Koopt u wel eens goedkope eenmalige alcoholtesters bij Xenos? Dan is het handig om te weten dat u bij Alcoline eenvoudig een eenmalige alcoholtester koopt, waarmee u er zeker van bent dat deze kwalitatief goed is. Bij Alcoline bestelt u makkelijk online uw alcoholtest. Onze alcoholtesters zijn in prijs vergelijkbaar met die van Xenos, maar een alcoholtester kopen bij Alcoline biedt u meerdere voordelen. Onze testers zijn makkelijk in gebruik en direct toe te passen na het openen van de verpakking. Kalibratie van de tester is niet nodig. Al onze alcoholtesters zijn hygiënisch verpakt en hebben een lange houdbaarheidsdatum (THT) van minimaal 24 maanden. De begrijpelijke gebruiksaanwijzing is in meerdere talen opgesteld: Nederlands, Duits en Frans. Kortom: gaat u liever niet eerst naar Xenos voor een betaalbare Alcoholtester? Dan kunt u het beste naar de webshop van Alcoline gaan.

Aanbieding!

Alcoholtester eenmalig

N0PE

2,50 3,61

Aanbieding!

Alcoholtester eenmalig

LeBallon ALCOWISE

18.00
20.50

Aanbieding!
WETGEVING OVER ALCOHOL

In Nederland mag u aan het verkeer deelnemen na het drinken van alcohol. De maximaal toegestane hoeveelheid alcohol is overigens zeer beperkt. Heeft u minder dan vijf jaar rijervaring? Dan geldt maximaal 0,2 promille alcohol. Als ervaren bestuurder mag u 0,5 promille alcohol in uw bloed hebben. U kunt uw alcoholpromillage testen met een eenmalige alcoholtester van Xenos. Nog makkelijker is het online kopen van een zeer voordelige alcoholtesters in de Alcoline-webshop.

ALCOHOLTESTERS VERPLICHT IN FRANKRIJK

Reist u binnenkort met de auto naar Frankrijk? Weet dan dat daar andere regels gelden over alcohol in het verkeer. Het is daar wettelijk verplicht om een alcohol-ademtest met keurmerk NF X 20-702 in uw auto te hebben. De limieten voor alcoholgebruik zijn er gelijk. En ook de boetes voor rijden onder invloed zijn er zeer fors! Zorg voor uw reis naar Frankrijk in ieder geval voor enkele eenmalige alcoholtesters in uw auto. Dan heeft u niet in Frankrijk op zoek naar een winkel zoals de Xenos voor zo’n test. De eenmalige alcoholtester van Alcoline beschikt over het NF-certificaat. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare eenmalige alcoholtester aan boord heeft!

Xenos-alcoholtester en het meten van restalcohol

Heeft u een avondje stevig doorgedronken? Dan heeft u de volgende ochtend waarschijnlijk restalcohol in uw bloed. Restalcohol is alcohol die overblijft na een lange(re) periode niet meer drinken. Een glas alcohol wordt na ongeveer 1 à 1,5 uur afgebroken door het lichaam. Bij zes glazen bier duurt dit zes tot negen uur. En bij vijftien glazen bier duurt dat vijftien tot 22,5 uur! U kunt dus tot ver in de volgende dag een teveel alcohol in uw bloed hebben en en zodoende beboet worden voor rijden onder invloed! Het is dus raadzaam om na een avond stappen uw bloed te testen op alcohol.

Rijontzegging

Naast een boete is ook een tijdelijke rijontzegging, taakstraf of gevangenisstraf mogelijk. Een verplichte cursus over alcohol in het verkeer of een verplicht onderzoek naar alcoholmisbruik hoort daar soms bij. Die cursus betaalt u uit eigen zak. Heeft u het echt bont gemaakt met drinken? Dan kan uw rijbewijs worden ingevorderd. Om dit te voorkomen, is het verstandig om altijd een alcoholtester bij u te hebben. Wilt u daarvoor niet eerst naar een winkel als Xenos? Bestel ze dan online in de webshop van Alcoline. Zo hebt u ze snel op voorraad. U koopt bij Alcoline prijsvriendelijke alcoholtesters per stuk, of met 10 tot 150 tegelijk.

Boete

Als blijkt dat u teveel gedronken hebt, moet u op het politiebureau een ademanalysetest doen. Als daaruit naar voren komt dat u teveel alcohol gedronken hebt, krijgt u een sanctie in de vorm van een boete. Daarbij wordt de hoeveelheid alcohol die u gedronken heeft en het aantal jaren dat u uw rijbewijs heeft meegewogen. Een boete kan oplopen tot 650 euro!

Rijd niet met teveel alcohol!

Wees verstandig en voorkom dat u te veel alcohol in uw bloed heeft als u gaat rijden. Het is niet alleen verboden, het is ook zeer gevaarlijk voor uzelf en voor anderen. Dat houdt in dat u ook niet met een slok op mag rijden met uw fiets, brommer, of scooter. De politie kan u controleren op alcohol met een elektronische alcoholtest. In dat geval moet u dus ‘blazen’. Met een alcoholtest van Alcoline, vergelijkbaar met die van Xenos maar met meerdere voordelen, meet u zelf vooraf het alcoholpercentage in uw bloed.

Gebruikmaken van alcoholtester

Met een eenmalige alcoholtester kunt u zelf eenvoudig de hoeveelheid alcohol in uw bloed meten. Koopt u een alcoholtester bij Xenos? Bij Alcoline doet u dat veel eenvoudiger. U bestelt alcoholtesters in onze webshop tegen de meest voordelige prijs. Koop ze per stuk of in pakketten van meerdere exemplaren. Zo heeft u een betrouwbare alcoholtester die voldoet aan de Europese REACH-regels voor de bescherming van mens en milieu

Contact met Alcoline

De eenmalige alcoholtesters van Alcoline zijn voordelige alcoholblaastests voor het controleren of u veel alcohol in uw bloed heeft. Een alcoholtester kopen bij Alcoline in de webshop, biedt u diverse voordelen ten opzichte van een alcoholtester van Xenos. U weet zo zeker dat uw alcoholtester voldoet aan de wettelijke richtlijnen voor Nederland en Frankrijk. Daarnaast kunt u in onze webshop eenvoudig alcoholtesters los of in bulk kopen. Heeft u vragen? Bel ons gerust via +31 (0)164 74 10 78 of stuur een e-mail naar info@alcoline.nl