Blaastest kopen bij Alcoline

Denkt u erover om een blaastest te kopen? Alcoline levert de beste blaastests voor zowel particulieren als bedrijven. Al ruim 25 jaar verkopen wij diverse alcohol- en drugstesten. Al onze blaastesten voldoen aan zowel de Nederlandse als de Franse wetgeving. Kiest u voor een blaastest van Alcoline, dan kiest u voor een test met een hoge gebruiksvriendelijkheid, voor een scherpe prijs en van de beste kwaliteit. U kunt in onze webshop zowel eenmalige blaastesten als handtoestellen en wandtoestellen kopen. Wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel een blaastest. Wij zullen deze dan spoedig naar u verzenden.

Eenmalige blaastest kopen

In het assortiment van Alcoline hebben wij diverse eenmalige blaastesten. Onze blaastest beschikt over het NF-keurmerk en voldoet daarmee ook aan de Franse wetgeving. Een eenmalige blaastest van Alcoline heeft diverse voordelen. We ze hieronder graag voor u op een rijtje:

  • Goedkoop
  • Gebruiksvriendelijk
  • Hygiënisch verpakt
  • Werkt zonder batterijen en heeft geen kalibratie nodig
  • Heeft een houdbaarheid van 24 maanden na de levering

Wilt u meer weten over het belang van een blaastest? Lees dan snel verder voor meer informatie. Voor vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Alcoholtester handtoestel

Alcofind AF20 – Alcoholtester persoonlijk gebruik

  • Brandstofcel

  • Snelle opwarmtijd

2,0379,95

Belang van de blaastest

Bent u van plan om binnenkort met de auto op vakantie te gaan naar Frankrijk? Dan is het verplicht om een blaastest met een NF X 20 702-keurmerk op zak te hebben. Houd hier dan ook rekening mee als u een werkbezoek in Frankrijk aflegt of hier op vakantie gaat. Onze blaastest is NF X 20 702 gekwalificeerd. Tevens profiteert u van een scherpe prijs en een hygiënische en veilige test. De blaastest is eenmalig te gebruiken en afzonderlijk verpakt. Gedurende het gebruik zal er geen contact zijn tussen het buisje met de kristallen en de gebruiker. Ook krijgt u hier een drietalige gebruiksaanwijzing bij, waarin instructies in het Nederlands, Engels en Duits staan. Onze eenmalige blaastest is te gebruiken door zowel particulieren als bedrijven. Zo maken al vele bedrijven en instanties gebruik van de blaastest. Denk aan de farmacie, ziekenhuizen, politie, verzekeringsmaatschappijen, evenementen, beveiligingsbedrijven en andere professionals.

Blaastest handtoestel kopen

Naast de eenmalige blaastest verkopen wij ook diverse handtoestellen. U kunt deze vaker dan een keer gebruiken. U kunt in ons assortiment verschillende handtoestellen vinden die vooral zijn bedoeld voor particulieren. Naast handtoestellen voor particulieren, kunnen wij ook handtoestellen voor bedrijven en instanties leveren. Zo kunt u denken aan een handtoestel van Alcoviser Mercury. Dit toestel wordt ingezet door veel politie-eenheden in zowel binnen- als buitenland. Neem eens een kijkje in onze webshop voor de diverse handtoestellen of neem contact met ons op indien u meer informatie wenst over de handtoestellen.

Bezoek Webshop

Blaastest wandtoestellen

Onze blaastest kunt u bij Alcoline ook als wandtoestel verkrijgen. Deze wandtoestellen zijn uitermate geschikt voor publiek gebruik. U kunt hierbij denken aan uitgaansgelegenheden of andere plekken waar alcohol gedronken wordt. Sommige wandtoestellen zijn tevens voorzien van een tablet PC die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor promotionele doeleinden. De blaastest met tablet PC geeft u ook de mogelijkheid om de resultaten op uw PC, tablet of smartphone in te zien. Een van onze andere wandtoestellen beschikt over een automatisch toegangscontrolesysteem. Baast u positief, dan zal de poort zich niet openen. De test kan worden verbonden met een toegangsdeur, draaideur of andere poort. Wenst u meer informatie over de wandtoestellen van onze blaastest? Bekijk dan eens in de webshop de diverse specificaties van de producten. Ook kunt u ons gerust een mail sturen of bellen voor meer informatie.

De wetgeving rond de blaastest

Onze blaastests voldoen aan de Franse- en Nederlandse wetgeving. Stapt u in de auto en heeft u alcohol op? Pas dan op, want in Nederland mag u maximaal 0,5 promille alcohol in uw bloed hebben. Dit betreft 0,22 mg alcohol per liter lucht die u uitademt. Op onervaren bestuurders wordt strenger gelet. Indien u minder dan 5 jaar uw rijbewijs heeft, is de toegestane limiet 0,2 promille. Blijkt uit een alcoholtest dat u boven de limiet zit, dan bent u strafbaar en riskeert u een boete. Het is in Nederland niet verplicht om een blaastest in de auto te hebben. Echter is hier in Frankrijk wel sprake van. Hier dient u een
blaastest met het NF X 20 702-keurmerk op zak te hebben. Als bestuurder moet u zelf kunnen testen hoeveel alcohol u geconsumeerd heeft. Blijkt bij een controle dat u geen blaastest in uw auto heeft, dan zal de Gendarmerie of Police National van u eisen dat u alsnog een blaastest koopt, voordat u uw reis vervolgt. Wat betreft de maximale toegestane hoeveelheid alcohol in uw bloed gelden in Frankrijk dezelfde promillages als in Nederland.

Blaastest kopen in onze webshop

Wilt u een blaastest aanschaffen bij Alcoline? Ga voor onze professionele blaastests naar onze webshop en maak de keuze voor een eenmalige blaastest, een handtoestel of een van onze wandtoestellen. Wanneer u dit wenst, is het zelfs mogelijk om uw alcoholtester te laten personaliseren. U kunt voor meer informatie over het gebruik van blaastesten en het belang hiervan contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar:
0164-741078. Mailen kan ook via info@alcoline.nl. Wij voorzien u graag van een gedegen advies over de ideale blaastest op basis van uw wensen.

Bezoek Webshop