Drugstest kopen voor particulieren en ondernemers

Wilt u een drugstest kopen? Wellicht omdat u een bareigenaar bent, als ambulancepersoneel werkt of een postorderbedrijf bezit? Of om festivalbezoekers te testen? Alcoline biedt voor uiteenlopende doelgroepen kwalitatieve drugtesten aan. Bekijk dus snel onze webshop om een drugtest te kopen.

Want niet alleen de politie controleert op drugs, maar ook ondernemers en particulieren hebben hier baat bij. Al bij al gaat het om de meest uiteenlopende doelgroepen: bareigenaren, postorderbedrijven, beveiliging, ambulancepersoneel, festivalbezoekers en zakenreizigers. Bareigenaren en festivalbezoekers willen bijvoorbeeld testen of er geen drugs in hun drankjes wordt gedaan.

Postorderbedrijven moeten pakketjes en brieven op drugs kunnen testen. Voor ambulancepersoneel en beveiligers is het uiteraard belangrijk om mensen die flauwvallen op drugs te kunnen testen. Ook zakenreizigers moeten af en toe zeker weten dat zij niet per ongeluk met drugs in hun eten of drinken in aanraking komen. Al deze doelgroepen kunnen speciale drugstesten kopen.

Met de meeste van deze drugstesten wordt speeksel of urine getest op drugs. Ook zijn er zogenaamde niet-invasieve drugstesten. Dat zijn speciale drugstesten voor het opsporen van drugs op oppervlaktes en in vloeistoffen.

Eenmalige drugstest kopen

Het voordeel van de meeste eenmalige drugstesten voor particulieren en ondernemers is dat ze betrouwbaar, accuraat, eenvoudig in gebruik en goedkoop zijn. Daarbij leveren ze ook snel resultaat. De multi-urinetest-cassettes van Alcoline testen bijvoorbeeld op amphetaminen, methamphetaminen, cocaïne, opiaten en cannabis, ook wel kortweg bekend als AMP, COC, mAMP, OPI en THC. De multi-urinetest-cassettes hebben het CE-keurmerk. Dat betekent dat het in overeenstemming is met Europese regels. Bovendien is deze drugstest getest met professionele laboratorium-apparaten. Verder krijgt u al binnen 60 seconden resultaat, waardoor het een bijzonder praktische drugstest is om te kopen.

Drugstest kopen bij Alcoline

Voor een betrouwbare, accurate, goedkope drugtest bent u bij ons op de juiste plek. Bij ons kunt u drugtesten kopen die eenvoudig te gebruiken zijn en snel resultaat leveren. Waar u ook drugtesten voor nodig heeft, wij hebben een geschikte drugtest voor uw branche. Van het testen van pakketjes of brieven op drugssporen tot het testen van flauwgevallen mensen op drugsgebruik in de ambulance of op een festival. Als ondernemer of particulier kunt u bij ons kwalitatieve drugtesten bestellen, met de volgende voordelen:

✔ Ook voor uw kalibratie en reparatie
✔ Gratis verzending vanaf €100,-
✔ Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen
✔ Vragen? Bel of WhatsApp 06 504 797 44
✔ 7 dagen per week bereikbaar

Speeksel drugstest kopen

Wilt u drugs opsporen middels speekseltesten? Dan kunt u bij ons de DR3000 of ORAT6V3 kopen. Zowel de DR3000 als de ORAT6V3 zijn drugtesten waarmee u tot wel zes verschillende drugsgroepen aan kunt tonen in speekselmonsters. Hierbij gaat het om de drugsgroepen opiaten, cocaïne, cannabis (THC), amfetamine, benzodiazepinen en methamfetamines/designerdrugs, zoals Ecstasy of MDMA. De DR3000 drugtest duurt, afhankelijk van de gewenste gevoeligheid, 3 tot 5 minuten. Bij de ORAT6V3 kunt u het resultaat na 9 minuten aflezen.

Tot de andere goedkope drugstesten die u kunt kopen behoort de Oral Fluid Twist Cassette. Deze drugstest biedt een speekseltest voor amphetamines, benzodiazepines, cocaïne, methamphetamines, opiaten en cannabis. Speeksel is namelijk een ideaal drugstestmedium, omdat speekseldrugsniveaus verband houden met de bloedwaarden. Speekselniveaus zijn daarom de perfecte marker voor verstoringen door drugs. De resultaataflezing van deze drugsspeekseltest is duidelijk en eenvoudig, ook als de test niet goed is uitgevoerd. Dus als u op zoek bent naar drugstesten om te kopen, is deze speekseltestcassette een prima goedkope optie. Is de drugstest positief en weet u niet hoe dat komt? Dat kunt u de cap van de cassette draaien en deze opsturen naar een laboratorium voor onderzoek.

UITGEBREIDERE SPEEKSELTESTEN

Er zijn ook uitgebreidere drugstesten die u kunt kopen waarmee u uw speeksel op drugs kunt testen. De Dräger DrugCheck 3000 is bijvoorbeeld een testcassette waarmee u uw speeksel gelijktijdig test op zes soorten drugs: cocaïne, opiaten, amfetamine, methamfetamine/designerdrugs (bijvoorbeeld ecstasy, MDMA), benzodiazepinen en cannabis (THC). De gehele drugstest duurt slechts 3 tot 5 minuten, afhankelijk van de gewenste gevoeligheid. Voor de DrugCheck 3000 maakt Dräger gebruik van het testprincipe van het bewezen Dräger DrugTest 5000 systeem, dat zelfs minieme sporen van THC betrouwbaar detecteert.

De DrugCheck 3000 testkit voor éénmalig gebruik kan niet worden gemanipuleerd en is zeer hygiënisch in het gebruik. Dankzij het uiterst compacte ontwerp kan deze drugstest eenvoudig worden vervoerd. Hij is snel en eenvoudig klaar voor gebruik en flexibel inzetbaar, wat handig is bij verkeerscontroles en het testen op werkplekken waar veiligheid van belang is. De testkit heeft geen elektrische of metalen onderdelen en kan daardoor veilig worden gebruikt in elke omgeving. Een handige drugstest om te kopen dus, als u uw speeksel uitgebreider wilt testen op drugs.

GECOMBINEERDE TESTKITS VOOR ALCOHOL EN DRUGS

Misschien wilt u niet alleen een drugstesn kopen, omdat u een actief bedrijfsbeleid volgt waarbij u zowel op drugs als op alcohol wilt controleren. Bij Alcoline kunt u dan ook terecht voor de Safety Testkit Alcohol & Drugs. Deze gecombineerde testkit bevat betrouwbare controlemiddelen, waaronder alcoholblaastesten en verschillende soorten drugstesten. Naar wens kan Alcoline uw Safety Kit op maat en met uw bedrijfslogo leveren. Deze kit geeft u de mogelijkheid om actief te kunnen controleren bij uw medewerkers of uw beleid voor drugs en alcohol door uw medewerkers wordt nageleefd. Enkel al de aanwezigheid ervan geeft een signaal af naar uw werknemers dat u een veilige werkomgeving wenst te bieden aan al uw medewerkers.

De Safety Testkit Alcohol & Drugs bevat: 3x alcoholtest voor eenmalig gebruik, 1x speeksel drugstest, 1x urine test, 1x oppervlakte test. De kit is eventueel ook verkrijgbaar in een andere samenstelling. Safety Kit heeft het CE-keurkmerk en is dus in overeenstemming met Europese regels. Ook hebben de alcoholtesters in dit pakket het NF-keurmerk, zodat ze voldoen aan specifieke Franse regels. De testen in het pakket zijn hygiënisch per stuk verpakt en instructies vindt u in het product en aan de binnenzijde van het doosje. Deze Safety Testkits zijn voornamelijk gericht op grote bedrijven met een eigen ARBO-dienst of bedrijfsarts, op de chemische industrie en op productiebedrijven met zware machines of gevaarlijke processen, die drugstesten en alcoholtesten willen kopen.

GEAVANCEERDE DRUGSTEST KOPEN

Heeft u behoefte aan een geavanceerde professionele of semi-professionele drugstester? Ook dan bent u bij Alcoline aan het goede adres. In ons assortiment vindt u geavanceerde drugsscanners, zoals de Alcovisor AquilaScan, die u uiteraard vaker dan één keer kunt gebruiken. Dit is een kostbaar apparaat, dat dus vooral is bedoeld voor professioneel gebruik. De AquilaScan Drugs Scanner scant, documenteert en, indien gewenst, print het resultaat van een drugsspeekseltest. Hierdoor worden er geen beoordelingsfouten gemaakt en kunnen er snel meerdere mensen worden gecontroleerd op drugsgebruik. Iedere test kan op persoonlijke titel in het toestel worden opgeslagen en later worden uitgelezen via een USB kabel.

De AquilaScan Drugs Analyses beschikt over een barcode scanner waarmee de cassettes gescand kunnen worden om een unieke file aan te maken per deelnemer. Het testresultaat kan direct worden geprint middels de geïntegreerde printer. Ten slotte is het mogelijk om tijdens elke test een foto te nemen om de bewijslast beter te bewaren. De AquilaScan Drugs Analyser heeft een groot 4,3-inch kleuren display en is zeer eenvoudig in gebruik. Met dit toestel kunnen de volgende drugssoorten worden gedetecteerd: AMP, BZO, BUP, COC, COT, EDDP, KET, THC, MTD, MET, OPI, OXY, PCP, PPX, BAR, MDMA. Eventuele andere drugssoorten zijn op aanvraag ook mogelijk. Het toestel ondersteunt 3G en wifi. Dus moet u voor uw werk op een professionele en geavanceerde manier drugstesten uitvoeren? Dan raden wij u aan de AquilaScan drugstest te kopen.

Detecteer tijdig Rape Drugs met een simpele test

Wellicht is het u al opgevallen dat er de laatste jaren steeds meer verhalen over rape drugs in het nieuws zijn. Dit zijn drugs in drankjes, waarmee partygangers bedwelmd worden, waarna ze misbruikt of beroofd worden. Gelukkig zijn er heel eenvoudige en goedkope drugstesten die u kunt kopen, waarmee u eenvoudig en discreet kunt testen of uw drankje drugs bevat. Met deze zogenoemde DrinkSafe drugstest controleert u in uitgaansgelegenheden of op festivals snel of er drugs in uw drankje zit. Is de test positief? Dat betekent dat uw drankje besmet kan zijn met drugs. Het is dan verstandig om hulp te zoeken bij bekenden, hulpverleners of barpersoneel. Deze drugstest controleert op GHB en ketamine, de meest voorkomende rape drugs. U neemt de test gemakkelijk mee, want het is niet groter dan een visitekaartje. Instructies zijn in het Nederland en Engels en er zijn twee testmogelijkheden per verpakking. Naar wens kan Alcoline de verpakking bij het kopen voorzien van uw logo of eigen afdruk.

Urinetesten

U kunt ook drugs middels urinetesten detecteren. Dit kan met een 5MC drugtest, waarmee u cannabis, opiaten, amfetaminen, methamphetaminen en cocaïne kunt opsporen. Deze test levert al binnen 60 seconden resultaat. Maar ook met een ICUP10DS kunt u urine op drugssporen controleren. Deze drugtesten testen op methamphetaminen. cannabis, tricyclische antidepressiva, barbituraten, methadon, cocaïne, benzodiazepinen, amfetaminen en phencyclidinen.

Bedrijfsbeleid Alcohol, Drugs en Medicijn Gebruik

Verschillende bedrijven hebben een zogenoemd ADM-beleid. ADM staat daarbij voor Alcohol, Drugs en Medicijnen. Een ADM-beleid is van belang voor bedrijven met veel aandacht voor veiligheid, gezondheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Typische bedrijven die een actief ADM-beleid nastreven zijn middelgrote tot grotere organisaties met interne bedrijfsgezondheidsdienst (BGD) of bedrijfsarts.

Ook chemische productiebedrijven en/of bedrijven die werken met gevaarlijke processen en machines hebben vaak een specifiek ADM-beleid. Deze bedrijven kunnen speciale combinatiepakketten met drugstesten en alcoholtesten kopen. Lees verder als u een dergelijk gecombineerd pakket wilt aanschaffen.

 

Aquilascan l-r-m

Bestel een drugtest via de webshop

Drugstesten kopen? U kunt een drugtest eenvoudig en snel via onze webshop bestellen. Wilt u meer advies over de drugtesten die wij aanbieden? Of heeft u hier nog vragen over? Laat het ons gerust weten! U kunt contact opnemen met ons door te bellen naar +31 (0) 164 74 10 78 of te mailen naar info@alcoline.nl. We helpen u graag een geschikte drugtest te kopen.

Bezoek webshop