Een eenmalige alcoholtester van Alcoline

Wenst u een eenmalige alcoholtester te kopen? Bestel dan het gewenste product via Alcoline. Alcoline is al meer dan 25 jaar verkoper van alcohol- en drugstesten die onder andere voldoen aan de Nederlandse en Franse wetgeving. De blaastesten zijn gebruiksvriendelijk en goedkoop. De blaastesten zijn voor eenmalig gebruik. Heeft u interesse in onze blaastesten? Bekijk dan onze webshop en bestel het gewenste aantal. Uiteraard kunt u ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over onze producten.

De eigenschappen van een tijdelijke blaastest

Alcoline verkoopt verschillende soorten eenmalige alcoholtesters. De blaastesten hebben het NF keurmerk en voldoen dus ook aan de Franse wetgeving. Een eenmalige alcoholtester van Alcoline biedt veel voordelen. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rij:

  • Hygiënisch verpakt
  • Goedkoop
  • Werkt zonder batterijen en heeft geen kalibratie nodig
  • Heeft een houdbaarheid van 24 maanden na de levering
  • Gebruiksvriendelijk

Lees verder voor meer informatie over de specificaties van onze eenmalige blaastesten en de Nederlandse en Franse wetgeving wat betreft alcoholgebruik in het verkeer. Uiteraard kunt u voor vragen ook direct contact met ons opnemen.

Het belang van een alcoholtester

Alcoholtesters met een NF X 20 702 keurmerk zijn tegenwoordig nog steeds bij wet verplicht om bij u te hebben in Frankrijk. Dus heeft u een vakantie gepland naar Frankrijk? Of gaat u er heen voor een werkbezoek? Dan dient u een goedgekeurde alcoholtester bij u te hebben in uw auto. De alcoholtesters van Alcoline hebben het keurmerk NF X 20 702 en zijn daarom ideaal om mee te nemen in uw auto.

De testers zijn betrouwbaar en vallen dus niet zomaar uit. Ze zijn hygiënisch en veilig doordat ze slechts eenmaal te gebruiken zijn, afzonderlijk zijn verpakt en er geen contact is tussen de gebruiker en het buisje met kristallen. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in gebruik, doordat ze een eenvoudige gebruiksaanwijzing hebben met een duidelijk af te lezen resultaat. Ten slotte is de verpakking drietalig (Nederlands/Frans/Duits).

De alcoholtesters zijn voor zowel privé als professioneel gebruik bedoeld. De eenmalige blaastest wordt onder meer gebruikt door de politie, ziekenhuizen, farmacie, verzekeringsmaatschappijen, beveiligingsfirma’s, organisatoren van evenementen en andere professionele bedrijven en instellingen.

DE WETGEVING IN NEDERLAND

Zoals gezegd voldoet een Alcoline blaastest aan de Franse wetgeving, maar ook aan de Nederlandse wetgeving. De Nederlandse wet schrijft voor dat u maximaal 0,5 promille alcohol in het bloed mag hebben (of 0,22 mg alcohol per liter uitgeademde lucht). Voor onervaren bestuurders geldt een strenger beleid. Wanneer een bestuurder minder dan 5 jaar zijn rijbewijs heeft, is de alcohollimiet 0,2 promille. Het is dus niet verboden met alcohol in het verkeer deel te nemen, echter is er slechts een beperkte hoeveelheid toegestaan, welteverstaan één tot maximaal twee glazen alcohol. Blijkt uit het afnemen van de alcoholtest dat u de limiet heeft bereikt of overschreden? Dus heeft u meer dan 0,5 promille alcohol in uw bloed (0,2 voor onervaren bestuurders)? Dan bent u strafbaar. Uiteraard zijn er in Nederland nog meer wetten die over alcohol gaan, bijvoorbeeld de drank- en horecawet, Algemene Politie Verordening en de Wegenverkeerswet. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over deze wetten.

DE WETGEVING IN FRANKRIJK

In Frankrijk bent u verplicht om een blaastest met NF X 20 702 keurmerk bij u te hebben. Iedere bestuurder moet de mogelijkheid hebben om zichzelf te testen na het consumeren van alcohol. Alhoewel er tegenwoordig niet gehandhaafd wordt middels bekeuren, is het nog steeds verplicht om een gekeurde alcoholtester bij u te hebben. Ontbreekt er een alcoholtest in uw auto? Dan kan de Gendarmerie of Police National van u eisen dat u eerst een blaastest aanschaft voordat u uw reis vervolgt. Qua alcoholinname gelden in Frankrijk dezelfde wetten als in Nederland. Dat betekent dat ervaren bestuurders een maximale limiet van 0,5 promille mogen hebben en beginnende bestuurders een maximale limiet van 0,2 promille. Bussen in Frankrijk zijn sinds 2012 uitgerust met een alcoholslot. Door de jaren is het NF keurmerk voor alcoholtesters een aantal keer aangescherpt. Het resultaat is dat er veel verkopers van eenmalige alcoholtesters zijn die niet aan de huidige eisen voldoen. De meest recente NF X 20-702 norm komt uit oktober 2014. Deze norm is de standaard waaraan een eenmalige alcoholtest moest voldoen. Aan de testen zijn een aantal certificeringseisen gesteld:

  • De test moet een betrouwbaarheid van 100% hebben.
  • De werking moet worden gecontroleerd na een opslag onder extreme condities van -20°C tot 70°C en een luchtvochtigheidsgraad van 95%.
  • De werking van de blaastest moet worden getest onder verschillende lichtsterktes.

De tests van Alcoline voldoen aan deze certificeringseisen. Het NF certificaat van de alcoholtesten die wij verkopen zijn ook verlengd tot en met 2022. Wilt u meer te weten komen over de Franse wetgeving op het gebied van alcoholtesten? Neem dan contact met ons op. Onze specialist beantwoordt dan graag al uw vragen.

Het gebruik van een eenmalige alcoholtester

Bij Alcoline vindt u verschillende eenmalige blaastesten in het assortiment. Wij verkopen bijvoorbeeld de Orange Flowpack, LeBallon Alcowise, Baloem alcoholtester en de Nope. De blaastesten zijn zoals gezegd heel eenvoudig in gebruik. Eerst dient u het testbuisje uit de rand van de ballon te halen. Vervolgens blaast u de ballon op, drukt u de uiteinden van het buisje samen en duwt u de lucht in de ballon door het buisje heen. Binnen een minuut kunt u het resultaat al aflezen. Verkleuren de kristallen? Dan heeft u de toegestane limiet van 0,5 promille overschreden.

De Orange flowpack en LeBallon Alcowise

De Orange flowpack in ons assortiment is een alcohol blaastest die uiteraard het NF keurmerk heeft. Deze tester is te verkrijgen in een standaard meertalige verpakking en kan voorzien worden van een gepersonaliseerd label. Tevens voldoet deze eenmalige alcoholtester aan de REACH compliant; hij bezit dus geen zeswaardige chroom. Deze test is gekalibreerd op een 0,5 g/l (promille) bloed alcoholgehalte. Qua afmetingen is deze blaastest 54x100x15mm.

Een andere alcoholtester uit ons assortiment met eenmalige blaastesten is de LeBallon Alcowise tester. Deze alcoholtester is verpakt in een transparante folie waarin een kaartje zit meeverpakt. Uiteraard kunt u de blaastest bij het afnemen vanaf 900 stuks ook laten personaliseren naar uw eigen wensen. Het product is hierdoor ideaal voor promotie. Net als de Orange flowpack voldoet de LeBallon Alcowise aan de Europese REACH verordening. De afmetingen van deze blaastest zijn standaard 54×100 of 54x190mm. In iedere verpakking zitten 1 of 2 testers die eventueel aangevuld kunnen worden met bijvoorbeeld condoom(s), een minifolder of oordopjes. De alcoholtesters zijn te verkrijgen in een toonbankdoos met 15 tot 25 stuks of in bulk in een doos van 150 stuks.

De Baloem alcoholtester en de NOPE

De Baloem alcoholtester kunt u vanaf 900 stuks personaliseren met een eigen label. Deze alcoholtester voldoet uiteraard aan alle eisen en heeft een NF keurmerk en REACH compliant.

De NOPE alcoholtest is verpakt in een kit met een GHB en Ketamine drugstest. Het is een uniek artikel om alcohol- en drugsvrij rijden te promoten. Hij kan bijvoorbeeld worden weggegeven bij controles op alcohol en drugs. Uiteraard is het product van hoogstaande kwaliteit. Voor meer informatie over de producten in ons assortiment kunt u contact opnemen. Natuurlijk kunt u ook direct de gewenste hoeveelheid met eenmalige alcoholtesters bestellen in onze webshop.

Neem nu contact met ons op

Wenst u een eenmalige blaastest te kopen bij Alcoline? Wilt u de producten laten personaliseren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Bestel dan het gewenste product in onze webwinkel of neem contact op via 0164-741078 of info@alcoline.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over onze eenmalige alcoholtester.