Alcoholtesters en Drugstesten voor de Industrie

Het testen op alcohol en drugs op de werkvloer is voor een paar sectoren wettelijk geregeld en als het aan het kabinet ligt gaat dit binnenkort ook gelden voor de chemische industrie. In deze bedrijfstak is het al heel gebruikelijk dat er bij de ingang gecontroleerd wordt op alcohol en/of drugs en middels nieuwe wetgeving krijgen de veiligheidsinspecteurs meer vrijheden om ook op de werkvloer controles uit te voeren. Hiervoor heeft Alcoline verschillende producten in het assortiment, van professionele alcoholtesters en drugstesten met NL type goedkeur tot toestellen die tot op operator niveau kunnen worden uitgereikt voor eigen controle en resultaat melding via app of email.

Aanbevolen producten Industrie

ADM collections

wilt u random testen op de werkvloer laten uitvoeren door een specialist dan kan ALCOLINE hier ook van dienst zijn. Onze ADM Collections Service is een netwerk van specialisten verspreid over Nederland en België die ingehuurd kunnen worden door bedrijven voor het uitvoeren van alcohol- en drugstesten. Heeft u een bedrijfsongeval en twijfelt u of er alcohol of drugs in het spel is of wilt u preventief testen op alcohol en drugs of medicijnen maar hier niet uw eigen vingers aan branden dan kunt u onze service inschakelen.

Vraag ons om een offerte op maat, neem contact op door te mailen naar info@alcoline.nl, bellen naar 031164741078 of het formulier in te vullen.

Neem contact op